CAMPUS MANILLA FÖRÄLDRAFÖRENING - C M F F


Vad är CMFF och vad gör vi?

Tillsammans i Campus Manillas föräldraförening arbetar föräldrar och vårdnadshavare för att öka och främja glädje, gemenskap, trygghet och traditioner på̊ skolan, för elever såväl som för föräldrar och personal.

Föreningen arbetar i samarbete med skolans ledning och huvudman, stiftelsen Carpe Scientia, i linje med Campus Manillas värderingar.

CMFF är en icke vinstdrivande, ideell förening som är öppen för alla föräldrar och vårdnadshavare med barn på Campus Manilla.

Syftet är att skapa glädje i tillvaron under våra barns skoltid och bidra till samhörighet, traditionsskapande och stolthet över skolan.

Vår verksamhet är helt baserad på̊ frivilliga insatser, bidrag och engagemang. Insamlade medel går oavkortat till elever och personal genom flera aktiviteter och arrangemang.

CMFF:s styrelse läsåret 2023/24 består av Mimi Vasquez Holm, Natalie Werner (ordförande), Per Gislén (kassör), Thérèse Gleisner Kristoffersen, Oren Ziv, Sofia Skarman (vice ordförande), Sofia Cavalli Hartog, Marcus Josefsson och Martina Julin.

Vi hoppas att fler av er föräldrar vill engagera er, kanske som del av en arbetsgrupp, i något särskilt event eller som medlem i styrelsen. Även bidrag i form av donationer är varmt välkomna. Hör gärna av er till oss på cmff@campusmanilla.se! 

Medlemskap i CMFF uppgår till 750 kr och betalas läsårsvis per familj. Medlemskap i CMFF är frivilligt. Märk insättningen med barnets/barnens hela namn och klass.  

  • Bg: 5872-0038  
  • Swish: 123 082 0274

Följ oss på Instagram:  campusmanillacmff för att se bilder från CMFF:s evenemang och barnens vardag.

Ni når oss även på cmff@campusmanilla.se.

 

Tusen tack för ert engagemang!